“A” Level Renovation Update (6)


Portal installation to the entry into the CRIS office space. A portal and new doors will be installed for the entry to Special Collections, and it will be similar to the Reading Room portal on the first floor.


Librarian’s office with view out to outside.


Workstations for support staff.


One of two conference rooms available for consultation within the new staff office area.


Staff workroom and receiving area.


Work proceeds in finishing the ceiling in the reading room. Ceiling tiles go in next and then the floor coverings. We are progressing on schedule for a fall opening of the space.

One Response to ““A” Level Renovation Update (6)”

  1. Jonathan says:

    It looks great! I especially like the glass-walled conference room. I always enjoyed studying in those as a student at the UofA, we referred to them as fishbowls.

Leave a Reply